İlk Buluşmada Neler Yapmalı ?

|

Özellikle bayanlar için ilk buluşma bir hayli öenmlidir. Çünkü bayanlar duruşlarına, görünüşlerine, giyim tarzına her zaman daha çok özen gösterirler. Herne kadar ilk buluşmada dış görünüş çok önemli olsa da karşı tarafta durum tam olarak böyle değildir. Erkekler daha çok davranışları dikkate alırlar. Bu nedenle güzelliğiniz kadar en az davranışlarınız da önemlidir. İşte ilk buluşmada bayanlara özel tüyolar:

Rahat olmaktan vazgeçmeyin
İlk buluşmanız rahat davranmanıza ve duygularınızı belli etmenize engel olabilir. Ancak ilk buluşmalarda her iki taraf da karşı tarafın kendisini beğenip beğenmediğini merak eder. Heyacana kapılıp duygularınızı göstermekten çekinmeyin. Eğer onu beğendiyseniz bunu davranışlarınızla hissettirin.

Sohbeti koyulaştırın ve sohbetten hem sizin hem de onun zevk almasını sağlayın. Ayrılırken ona güzel vakit geçirdiğiniz söyleyin ve bir sonraki buluşmayı beklediğinizi ona hissettirin. Ancak bir sonraki buluşma için teklifte bulunmayın. Bu adımı onun atmasını bekleyin.

Hesaba ortak olmayı teklif edin
Diyelim ki bir yemğe gittiniz ya da şık bir pastanedesiniz. Hesap gelince orada yokmuş ya da olayla ilgilenmiyormuş havası vermeyin. En azından hesabı ödeme teklifinde bulunun. Bu sizin samimi ve doğal oldugunuzu gösterir. Eğer kabul etmezse üstelemeyin ve her şeyi akışına bırakın.

Konuşmaktan vazgeçmeyin
"İlk buluştuğumda heyecanlanıyorum, ne yapabilirim" diyorsanız, sizin için tek çare konuşmak diyebiliriz. Erkekler hoş sohbet bayanları tercih ederler. Bu anlamda bolca konuşun ve birbirinizi tanımaya çalışın. Konuşurken de karşı tarafı kesinlikle sıkmayın. Buradaki en önemli nokta konuşurken sohbet ederken, birlikte keyif almayı sağlayın.

Ortak konular bulun
Bütün ikili ilişkilerde ilişkinin devamı için en önemli şey ortak paylaşımlardır. Sohbetlerinizde ikinizin de ilgi duyduğu konuları tercih edin. Onun ilgi alanlarını yakalamaya ve görmeye çalışın. Böylece sohbet gittikçe koyulaşacak ve birbirinizi daha iyi tanımış olacaksınız.

0 yorum: