İyi Öpüşmek İçin Neler Yapılmalı

|

Öpüşme denince aklımıza ilk gelen yanaktan ve dudak dudağa olandır. Aslında öpüşme şekilleri şaşırtıcı derecede fazladır 20 den fazla öpüşme şekli var…

Öpüşme yaşanacak cinsel ilişkinin ortamını hazırlayıcı bir unsur..iyi yapıldığında ön sevişme döneminden cinsel uyarılar dönemine geçişi hızlandıran bir aşama… Burada öpüşmek karşılıklı olarak cinsel uyaranların artmasına neden olmakta, partnerinizle cinsel ilişkiye girme arzunuzu arttırmaktadır..Eğer partnerimiz öpüşme aşamasında kendini ketliyorsa, rahat değilse bu öpüşmesine de yansıyacaktır ve kişi cinsel ilişkiye daha beklenmesi gerektiği mesajını almış olacaktır..

İyi bir cinsel ilişki için doğru ve yerinde uyarımlarla birlikte gelişen öpüşme bir anahtar olarak görülebilir…

Karşılıklı vücutların birbirine ilk teması olarak değerlendirilebilir..Burada dikkat edilmesi gereken bazı noktalar da var tabiki …öpüşme aslında görüldüğü kadar da basit bir konu değil..

Öncelikle kadın ve erkeğin fizyolojik yapıları birbirinden farklıdır; yani bir kadının uyarım şekli, hızı erkeğinkinden farklıdır..

Erkekler cinsel ilişki ve uyarımlar söz konusu olduğunda cinsel bölgelerin direkt temasından hoşlanmakta ve uyarımın artmasını beklemekte..

Kadın fizyolojik yapısı ise erkeğinkinden farklı bir yapıdadır; kadın cinsel uyarılar dönemine erkek kadar hızlı geçememekte.. öncelikle periferal dediğimiz cinsel olmayan bölgelerin uyarımıyla keyif almakta..

Kısaca erkek direkt cinsel bölge uyarımından keyif almakla beraber aynı şeyi kız arkadaşına da yaptığında cinsel ilişki beklentisi başlamadan bitecektir. Birliktelikte karşılıklı uyum önemli ve bu noktada kadının uyarımı için gerekli olan ön sevişme döneminde kadının örn.boyun, kulaklar vs direkt cinsel olmayan bölgelerin öpülmesi, uyarılması kadının uyarılmasına neden olacaktır…

Burada da öpüşmenin acele etmeden keyifle karşılıklı uyarılara fırsat vererek non genital bölgelerden boyun vs bölgelerden başlaması kadın için uyarıcıdır.. Öpüşme kişilerin cinsel ilişkiye girme arzusunu arttırıcıdır…Unutulmamalıdır ki iyi bir öpüşme cinsel ilişkiyi hazırlar…

Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta da ; yapılan çalışmalarda partnerlerin öpüşürken gözlerin kapanması yönündeki beklentileri..

Lütfen öpüşürken gözlerinizi kapayın ve sadece partnerinize konsantre olun hissetiklerinize odaklanın keyif alın..

İyi öpüşme için yapılması gerekenler
Demin öpüşmenin cinsel ilişkiyi başlatan en önemli unsur olduğunu söylemiştik.. ama doğru ve yerinde dokunuşlarla tabiki ; burada iyi öpüşmede karşılıklı kişilerin rahat olması dillerini uygun şekilde kullanabilmesi önemli. Dudakların rahat olması ve uzun süreli dudak dudağa dil teması olmadan uyarım önemli.

Parterinizin vücudundaki hassas bölgeleri bulun ve bu noktaları uyarın..

Öncelikle dudaklarınızla onun vücudunu keşfedin..burada en önemli şey nasıl öpülmeyi istiyorsanız siz öyle öpün.. gözlerinizi kapayın ve rahat olun…. Bırakın derin bir nefes .. ve deneyin… göreceksiniz daha keyifli olacak..

0 yorum: