İlişkinizi Canlı Ve Seksi Tutmanın Yolları

|

İlişkinizi canlı tumanın yolları!
Erkek ve kadın ilişkide belli bir süre sonra birbirinden uzaklaşır. Peki, siz tutkunun ellerinizden kayıp gitmesine izin mi vereceksiniz? Tabii ki hayır! Size vereceğimiz ipuçları sayesinde, ilişkinizin her zaman ateşli ve seksi olmasını sağlayacaksınız?

Çiftlerin bir süre sonra birbirlerine karşı olan tutkusunun kaybolduğu hiç de öyle büyük bir sır değildir. Çünkü artık birbirinizi etkileme isteğiniz ve tanışma süreciniz geride kalmıştır. Fakat neden sürekli birbirini kışkırtan bir çift olmayasınız?

Bu fikir size de makul geldiyse, ipuçlarını uygulamaya bu akşamdan başlayın!


Erotik bir akşam yaratın!
Ne zaman birlikte uyuyabileceğinizi bilmediğiniz günler geride kaldı, dolayısıyla merak ve beklemenin verdiği heyecan hissi de? Zamanda biraz geriye gitmeye ne dersiniz?

İkiniz içinde oldukça seksi bir gece planlayın, fakat onun detayları bilmesine izin vermeyin. Ona sadece kendisi için oldukça heyecanlı bir akşam planladığınızı anlatın. Ona sadece neler olabileceğine dair ipuçları bırakın, gerisi onun ve sizin hayal gücünüze kalmış.


Bir maceraya atılın!
Biraz tehlikeli bir maceraya atılmak, ikiniz arasındaki bağları güçlendirecektir. İlle de ölümüne tehlikeli bir olaya atılmak zorunda değilsiniz, sadece kendi güvenli bölgenizin biraz dışına çıkın. Örneğin; dilini hiç bilmediğiniz bir ülkeye gidin. Emin olun birlikte harika anılar edineceksiniz.


Yatakta uzun bir yolculuğa çıkın!
Bir kez birbirinizin haz noktalarını ve nasıl tatmin edeceğinizi öğrendiğinizde, genellikle bunu yapma eğiliminde olursunuz. Seks zamanla sonuca en çabuk giden yolu bulma oyununa dönüşür. Bundan vazgeçin, ağırdan alın ve otoban yerine patikaları kullanın. Böylece değişik heyecanlar ve zevkler keşfedeceksiniz.

Zevklerinizi yenileyin!
Partnerinizle birlikte normalde okumadığınız tarzda bir kitabı okuyun ya da farklı bir filmi izleyin. Örneğin; normalde romanları seviyorsanız, bu kez de bilim kurgu kitaplarını deneyin. Ya da komedi filmi yerine bir belgesele gidin ve sonra bunu hakkında tartışın. Böylece partnerinizin yeni şeyler hakkında nasıl düşündüğünü de öğrenmiş olursunuz.


Birbirinize duygusal zaman ayırın!
Bir kez birlikte olmaya alıştınız mı, birlikte geçirilen zaman artık film izlemeye, yemek yemeye ve işe giderken ne kadar trafik olduğunu konuşmaya ayrılır. Bunun yerine kapılarınızı dış dünyaya kapatın ve iki kişi olmanın tadını çıkarın. Birlikte banyo yapın ve birbirinize masaj yapın. Böyle anlarda rahatlamak birbirinizin fiziksel ve duygusal temaslarınızdan ne kadar zevk aldığınızı hatırlamanıza yardımcı olur.


Hafızanızı tazeleyin!
Uzun süreli ilişkilerde çiftler genellikle birbirlerinin iyi huylarını, artılarını göz ardı ederler. Siz bu hataya düşmeyin. Sevgilinizin sadece sinir bozucu huylarını görmek yerine, onu en başta sevmenizi sağlayan huylarını hatırlamaya çalışın.


Birbirinize dokunun? Olabildiğince fazla!
Hiçbir şey, birbirinize dokunmaktan daha fazla sizi yakınlaştıramaz. En basitinden yürürken onun elini tutmak ya da televizyon izlerken başını omzuna yaslamak, sizi çift olarak birbirinize bağlayacaktır. Bunun illa ki seksüel temaslar olması gerekmez, önemli olan tensel iletişim kurmanız.

0 yorum: