Hangi Elbise İle Hangi İç Çamaşırı Giyilir ?

|

Erkekler çogu zaman iç giyime önem vermezler. Onlar için sağlıklı olsun ve de sıkmasın yeterlidir galiba. Ancak biz bayanlara özel bir havası vardır içi çamaşırının. Seksiliğimiz ve hatta en önemlisi eşimiz için en çok dikkat ettiğimiz unsurların başında iç çamaşırları gelir.

Şimdi bu yazımda bayanların iç çamaşırı konusunda nasıl tercihler yapmaları ve hangi iç çamaşırını giymelerini tartışacagım.


İç Çamaşırı Nasıl Seçilmelidir, Hangi Giysede Hangi İç Çamaşırı Giylmelidir ?
- Asla çok sıkı külotlar giyipte yağlarınızın kenardan fışkırmasına sebep olmayın.

- Beyaz renkli iç çamaşırlarınız artık zaman aşımına uğramış ve renk atıp gri olmuşsa onu giymekte ısrar etmeyin. Aynı zamanda bir iç çamaşrı değiştirmek için de eskimesini ya da renk değiştirmesini beklemeyin. Unutmayın ki erkeler yenilikçi bayanlara özel ilgi gösterirler, sadece onlara çok para harcadıgınız ve alışveriş hastası olduğunuz hissi vermeyin.

- Eğer beyaz iç çamaşırı giyecekseniz, külodu sadece ten rengi olanlardan seçin, çünkü beyaz renkli iç çamaşırlar beyaz kıyafetlerin çinde bile gözükür.

-Hangi tür külotlar tercih edilmeli derseniz, tavsiyem düşük belli külotlar giyin. Çünkü hem palantolanların kıyısından, köşesinden, belinden gözükmez hem de daha seksi görünmenizi sağlar.

- Eğer varsa, takım iç çamaşırı giyme hastalıgınızdan kurtulun. Bazen erkek arkaşınıza renk şölenleri yapıp farklı renklerde alt ve üst iç çamaşırı giymek daha eğlenceli olabilir.

- Eğer ki takım iç çamaşırı alacaksanız, külotlarından iki tane alın. Ne de olsa külotlar sutyenlerden daha çabuk kirlenir.


- Dar elbiseler için izi belli olmayan iç çamaşırları seçmelisiniz. Örneğin vücüdunuz saran bir elbisenin altına g-string dahi giyseniz yine de belli olabilir. Bu nedenle dikişsiz ve büyük olmayıp, vücudunuza tam oturan iç çamaşırları tercih edin.

-Eğer giysi dolabınız düşük belli pantolonlarla doluysa düşük belli külotlardan vazgeçmeyin. Zira pantolonunuzdan külotunuzun görünmesi hem etik olarak hem de sizin saygınlıgınız adına iyi olmayabilir.

-Eğer dar pantolonlar giyorsanız poponuzun daha düzgün görünmesi için kesinlikle g-string giymelisiniz. Düşük belli giyyorsanız yine düşük belli g-string tercih etmelisiniz.

-Peki ya mini etek giyen bayanlardansanız. O halde mini eteğinizi giyerken altına popunuzu tamamiyle kaplayacak bayanlara özel mini şortlar giymelisiniz. Çünkü mini etek giymek çok seksi ve rahat oldugu kadar bir o kadar risklidir. Bu nedenle dikkat etmenizde fayda var.

İç Çamaşırı Bakımı Nasıl Olmalıdır ?
- Sutyen gibi hassas iç çamaşırlarını elde ve ılık suda yıkamanızda fayda var. Deterjan yerine şampuan kullanmanızı da tavsiye ederiz. Hem daha güzel kokacaktır hem de yumuşacık olacaktır.

- Naylonlu iç çamaşırları, makinede hassas ayarda yıkayabilirsiniz ancak soğuk su olmasına dikkat edin çünkü sıcak su naylonun şeklini bozar. Böylece çamaşrınız deforme olur. Seksi olan çamaşırınız bir bez parçası olmaktan kurtulamaz.

- Ve unutmayın ki iç çamaşırlarınızı asarak değil sererek kurutmalısınız. Böylece deforme olmasını engellemiş olursunuz.

0 yorum: