Gögüs Güzelliğinizi Korumak İçin

|

Göğüslerde meydana gelen sarkma, gevşeme, aşırı yumuşaklık gibi deformasyonlar bayanların en çok şikayet ettiği konuların başında yer almaktadır.

Yapısında hiç kas olmayan tamamen yağ ve süt bezlerinden oluşan göğüsler zamanla yer çekimi, yaşlanma, sık kilo alıp verme, doğum, emzirme, yanlış sutyen kullanımı gibi nedenlerle eski diri ve dik görünümlerini yitirirler ve bu durum estetik açıdan bayanların huzursuz olmasına ve çeşitli yöntemler aramasına neden olur.

Sizlerin de çok iyi bildiği gibi ilk akla gelen büyütme, küçültme ya da silikon gibi operasyonlardır. Ancak ben şahsen bir kadının kadın olduğunu vurgulayan göğüs gibi önemli bir uzvunu cerrahi müdahalelerle riske atmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz.

Kaldı ki silikon ve benzeri yöntemlerin zararlı olup olmadığı halen tartışılmaktadır.ABD ve Avrupa’da silikon yaptıranlar bile zamanla bunları çıkartmaktadırlar.

Halbuki göğüslerde meydana gelen deformasyonları sağlığınızı riske atmadan yapay ve size ait olmadığı her halinden belli olan yöntemler yerine son derece sağlıklı, doğal ve etkili bir biçimde gidermek mümkündür.

Göğüs Güzelliğini Korumak İçin
1. Çok sıcak su ile duş almayın.
2. Her banyodan sonra soğuk su ile masaj yapın.
3. Üstsüz güneşlenmeyin.
4. Doğru sutyen kullanın.
5. Sutyensiz spor yapmayın.
6. Sürekli yüz üstü yatmayın.
7. Çok sık kilo alıp vermeyin.
8. Düzenli olarak nemlendirici bir krem ile masaj yapın.
9. Özellikle boyun, omuz ve kolları çalıştırıcı egzersizleri ihmal etmeyin.

0 yorum: