Erkeği Baştan Çıkarmanın Yolları ?

|

Küçük ve masum oyunlar...
Erkekleri baştan çıkaran, onların bilmediği ve farkına varmadığı, biz bayanlara özel bir çok taktik vardır aslında. Önemli olan bunları nerede ve nasıl yapacagımızdır. İşte bu yazımızda erkeğinizi nasıl baştan çıkaracağınızı ve erkeğin sizi arzulamasını nasıl sağlayacağınızı kaleme aldık. Küçük ve masum oyunların cinsel yaşamanızı daha da renklendireceğini unutmayın.

Erkeği nasıl baştan çıkarırım?

- Öcelikle yüksek topuklu ayakkabınızı giyi ve bir ayağınızla diğer bacagınızı yavaşca okşayın.Ancak okşamayı farkında değilmiş gibi yapın, eğer rol yaptığınızı anlarsa işiniz zorlaşabilir ona göre.

- Göbeğinizi açıkta bırakan bir tişört giydiğinizde, üst raflardan bir şey almak için uzanabildiğiniz kadar uzanın.

- Konuşurken, saçınızı yana çekerek, kafanızı yana doğru eğin ve masum bir şekilde saçınızla zaman zaman oynayın.

- Kalabalık ya da dar bir yerde, hareket etme zorluğu çekiyorsunuz. Madem öyle, siz de bu durumdan yararlanın ve duruma göre gerek göğüslerinizi gerekse poponuzu ona hafifçe değdirin.
- Çıktığınız bir yemekte, masanın altından ayağınızla erkek arkadaşınızın bacağını okşayın ve hiçbir şey yapmıyormuş gibi konuşmanıza devam edin.

- Evde duş alırken, sırtınızı sabunlamakta zorlandığınızı ve size masumane bir şekilde yardımcı olmasını isteyin.

- İnce askılı bir elbise giyin ve askılardan birini zaman zaman omzunuzdan düşürün ve hatta ortam müsaitse hafifçe firikik verebilirsiniz.

- Cümlelerinizin arasına seksi çağrıştıran kelimeler serpiştirin.

- Birlikte evdeyken, bir iç çamaşırı kataloğuna göz gezdirin ve hangisinin sizin üzerinizde daha güzel duracağını sorun.

- Yemek yerken parmağınıza bulaşan sosu, yavaşça ağzınıza götürün ve kışkırtıcı bir şekilde yalayın.

- Dekolte bir bluz giyin ve göğüslerinizin tam birleştiği yere denk gelen bir kolye takın. Gözlerini buradan alamayacaktır.

- Gece eve dönerken ıssız bir sokağın ortasında, ya da ona kıyafet seçerken gittiğiniz mağazanın giyinme kabininde onu tutkuyla ve şehvetle öpün. Yakalanma tehlikesinin verdiği tedirginlik ile kendinden geçecektir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hepside mantıklı seyler ama bıraz daha etkıleyıcı sıradısı seyler bulmak lazım