Ünlülerin Güzellik Sırları

|

Kırmızı halının en ünlü isimlerinden, Catherine-Zeta Jones'dan Jennifer Aniston'a, Gwyneth Paltrow'dan Demi Moore'a, Hollywood'un en güzel kadınlarından A sınıfı bir cazibe listesi... Bu güzellik tüyoları sizin de çok işinize yarayabilir!

Fondöten maskesinden uzak durun
Fondöteni uygulamak için sünger yerine sert sentetik kıllı bir fırça kullanın. Böylece fondöten tene daha rahat dağılır. Ürünü kullanmaya burnunuzun etrafından başlayın, daha fazla eklemeden yumuşakça gözlerinizin etrafına yedirin.

Dudak kalemi dostunuzdur
Dudak kalemleri, sizi olduğunuzdan daha parlak gösterir. Ama bu parlaklık için öncelikle rujunuzla çok uyumlu olmasına dikkat edin ve kalemi rujunuzu sürdükten sonra uygulayın (daha kolay kullanılır). Hatları yumuşatmak için parmağınızı kullanın; böylece yüzünüzde sert bir çizgi de olmaz.

Yorgun gözleri kamufle edin
Siyah ya da kahverengi kalemi gözlerinizin çevresine dağıtın; böylelikle daha rock'n roll ve baştan çıkarıcı görünmelerini sağlarsınız. Ayrıca yorgunluk izlerini de gizlemiş olursunuz.

Parlak gözkapağı artık demode
Kadınların gözkapaklarına parlatıcı yüklemeye hiç ihtiyaçları yok! Bu eski moda. Ayrıca o bölge zaten ortada; neden daha fazla öne çıkartasınız ki?

Makyajınızdan keyif alın
Kendinizi ve güzelliginizi değerli bulmayı unutmayın! Yeni renkler deneyin ve arkadaşlarınızın gerçek düşüncelerini öğrenin.

0 yorum: